Najaar

Najaar

woensdag 4 mei 2011

Was er even tussen uit.


Was ik weleens een tijdje niet zo aanwezig doordat ik het erg druk had ,deze keer was het een heel andere reden. Ik was naar Schotland en Engeland.
Onze dochter en haar vriend studeren een jaar in Engeland en na drie maanden werd het natuurlijk tijd dat we op bezoek gingen.
Met eigen ogen zien waar en hoe ze leven.Gebofd hebben we zeker met het weer .Voor Engeland was het prachtig ,veel zon ,wel een koude wind ,maar ook droog.
Ze wonen in Durham ,maar we zijn ook in York en Edingburgh geweest.
Alle drie mooie oude steden waar genoeg te zien was.

Natuurlijk ook een bruiloft meebeleefd .


Maar natuurlijk gezellig met elkaar gegeten ,lekker bijgekletst , de nodige potjes gekaart.

En dan zit het er na 5 dagen weer op.


dag mam ,dag pap tot van de zomer.4 opmerkingen:

Petra zei

O lekker ff een paar dagen er tussen uit uit en ook met een leuk doel je dochter weer eens vastpakken is natuurlijk nog het fijnste om te doen als je haar al 3 maanden niet heb gezien.

Groetjes Petra.

Eefies day zei

Heerlijk om zo even te genieten bij je dochter. Fijn om dan te zien waar ze wonene en studeren. Engeland en Schotland zijn gewoon geerlijk om naar toe te gaan.

Groetjes,Eefie

Lynda zei

toch even neuzen of alles oke is ;) gezellig en je hebt helemaal gelijk!;)!

Liefs
Lynda

Hannekie zei

wat heerlijk lijkt me dat om je kind na zoveel tijd weer te zien. die van mij gaat straks 3 weken naar thailand,,,blehhh..voor hem leuk maar voor mij..pfff. maar voor jullie zat er wel een heerlijk reisje aan vast zeg. lijkt me prachtig daar. fijn dat jullie zo genoten hebben
liefs hannie