Najaar

Najaar

dinsdag 10 juli 2012

Heerlijk uitgerust.......Zo eindelijk weer eens even een berichtje van mij.
Ik ben al weer een poosje thuis van onze vakantie op Mallorca ,maar we hadden dit jaar nog een reisje op het programma staan .
En er zat maar een week tussen die 2 vakanties dus dan schiet het bloggen er even bij in. We hebben heerlijk uitgerust op Mallorca in een prachtig appartementencomplex pal aan zee. En er was daar geen zandstrand maar een prachtige rotskust.
Dit was het uitzicht van ons balkon.  Met een boekje op een ligbed in de prachtige tuin heb ik mijn hoofd weer helemaal leeg gemaakt , zijn de oude botten weer helemaal opgewarmd en het gebrek aan vitamine D weer enigzins opgevijzeld.
Maar ook genoten van de prachtige bourganville,
Stoere cactussen...
en ik heb de  takken dadelpalm die ik dit najaar weer hoop te gaan  verkopen als vast uitgezocht.Natuurlijk heerlijk een drankje op het terras ,kortom we hebben genoten en zijn weer helemaal opgeladen voor het komende jaar.

 .


En dat andere reisje dat was totaal niet te vergelijken ,maar zo bijzonder maar dat vertel ik de volgende keer.

7 opmerkingen:

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

ziet er heerlijk uit begrijp dat jij genoten heb ...en die dadeltakken je zou zo je koffer vol stoppen hahahah ...fijne dag lieve groet rosita

Anoniem zei

Welkom thuis Bep! Fijn dat je zo genoten hebt. Je foto's zijn prachtig.
Ik denk dat de mensen die in Nederland blijven na de vakantie allemaal naar de dokter kunnen voor een te laag vit.D gehalte.
Ben benieuwd naar je tweede reis!

Lieve groet,
Gerry

Colin zei

Heerlijk zo'n reisje!

Miss M zei

Ooh, Bep, wat zal dat een heerlijk reisje zijn geweest! De foto's spreken boekdelen! Nu kan ik al helemaal niet wachten tot wij op vakantie kunnen! ;-)
Prachtige foto's...

Lieve groet, Marjolijn

It's me zei

Wat heerlijk zo'n reisje....liefs Ria...xxx..

Alie zei

Onze kinderen worden wat ouder en willen ook zo graag naar het buitenland, maar met 6 man wordt het gewoon te duur. Maar als het hier net zulk weer blijft als vanmorgen..... dan zou je er toch echt over denken, duur of niet. Groetjes Alie

Miranda zei

Prachtige foto's van een heerlijke vakantie!

Fijne dag. Groeten, Miranda