Najaar

Najaar

maandag 17 januari 2011

Blue mondayVolgens wetenschappers hebben we vandaag de meest deprimerende dag van het jaar.
Veel mensen zijn somber en waarom juist op deze dag?Mensen beseffen rond deze tijd dat er van de goede voornemens (al weer) niets terecht komt, de eerste rekeningen stromen alweer binnen en het weer zit ook al niet echt mee.Moet ik eerlijk zeggen dat ik eigenlijk nooit last heb van winterdipjes of wisselende stemmingen met slecht weer . Goede voornemens daar doe ik niet aan (tenminste niet op 1 januari) en de rekeningen worden het meest automatisch afgeschreven, Dus moet het aan mijn deur voorbijgaan toch?Maar vandaag had ik ook een ongelofelijke baaldag ,nergens zin in en het liefste had ik vandaag maar gewoon overgeslagen.
Maar heb me net even tot de orde geroepen ,wat vrolijke plaatjes opgezocht...
Kreeg een lekker kopje thee van mijn dochter en ga eens even de chocola er bij pakken.
Kijk daar wordt een mens al wat vrolijker van ,dus voor wie nu nog in de"blue monday dip"zit en ook hier niet vrolijk van wordt, nog even volhouden het is bijna bedtijd en morgen dan zijn we alles weer vergeten en maken we er "dolle dinsdag"van.8 opmerkingen:

Miranda zei

Als je van deze plaatjes niet vrolijk wordt, dan toch wel van de chocolade...

Heb je vorige post blijkbaar gemist, maar wil nog even zeggen dat ik je hartjes prachtig vind(ben zelf helemaal weg van alles wat maar een hartjesvorm heeft)

Fijne avond,
Miranda

Bonjade zei

Nu doe mij dan maar de dolle dinsdag want deze grijze dag....tja, daar word je niet echt blij van......
Al doen deze vrolijke beelden wel wonderen voor mijn humeur.....
Kijk er blij van. ;0)
Liefs

Heleen zei

ach, voor je het weet is het weer 17 juni (en dat is de vrolijkste dag van het jaar!)
groetjes,
Heleen

Claudia zei

Op naar dinsdag dus maar!

theeleuten zei

Ook hier geen last van depressie (gelukkig) op deze maandag .....maar van jou plaatjes word je supervrolijk!!!!!!!!!!!!!

Groetjes Evelien

~THEA~ zei

Hoi Bep,

Zo af en toe hebben we dat nodig niet?

Vrolijke plaatjes doen altijd goed toch!!Al is rood nou niet echt mijn kleur. Maar misschien neem je de volgende keer paars/lila????

Vast wel!!☺

Groetjes Thea♥

Ger zei

.......Waar wetenschappers zich toch al niet mee bezig houden....jeetje....en dat dan ook nog op de dag af kunnen berekenen...
Of laten we ons wat aanpraten?

Ik,en met mij vele andere zouden willen dat het zo eenvoudig was in het leven....er komt echt wel iets meer om de hoek kijken dan een goed voornemen wat mislukt is of 'n rekening op de deurmat waar je depri van kan worden.....

Ik sta er voor bekend dat ik een hele moeilijke ben als het om bloemen gaat.....en het schikken daarvan, ik moet dan ook niet te lang naar deze plaatjes kijken want dan sla ik door na de andere kant en word ik een ''beetje'' hyper.......te veel,te druk,te pompeus,ik weet......smaken verschillen;-)

Geniet van je kopje thee en lekkers!!
Fijne zorgeloze dag en groetjes,
Ger

Schunsland zei

Ik ben niet 'het oranje', in tegendeel zelfs, maar je plaatjes zijn wel erg fijn om naar te kijken,
komt zo zonnig over,doet een mens goed, met al die regen hier.