Najaar

Najaar

vrijdag 7 januari 2011

heimwee en verlangenNa een aantal van deze sombere en trieste dagen ,waarbij we ook nog een gifwolk over ons eiland kregen, kan ik heimwee hebben .Heimwee naar die prachtige witte wereld die alles wat vies en smoezelig was bedekte met witte wollen deken. Ik kan daar zo van genieten.
Een witte serene wereld ,waarin geluiden gedempter klinken ,maar ook waar kinderstemmen de hele dag door buiten klinken. Van mij mag het morgen weer gaan sneeuwen.
Maar dan zie ik vandaag kersenbloesem in de winkel ,en die kan ik niet weerstaan.Ik ben gek op takken en helemaal op bloesemtakken.
Zo teer en pril,zo helemaal lente...
En ja Bep wat wil je dan winter of lente.......


Ik weet het ,nog zes weken buiten winter en binnen lente .
Dus het laat het nog maar even sneeuwen en vriezen ,ik haal de lente gewoon naar binnen en over 6 weken dan mag het buiten lente zijn. Met een heerlijk lentezonnetje en hoor je mij niet meer over sneeuw tot volgend jaar december
7 opmerkingen:

Hannekie zei

ja gek he als er sneeuw ligt dan denk je ...pfoe mag van mij wel weer weggan en dan mis je het weer. maar ik ben wel een lente mens dus ik kan niet wachten totdat ik lekker met een koppie thee in een hoekje in de tuin de eerste zonnestralen vang. 6 weken nog...klnikt toch wel heerlijk dichtbij nu. en die takken..geweldig
veel liefs hannie

Anoniem zei

Het enige voordeel van geen sneeuw vind ik de berijdbare wegen, maar het feeërieke landschap met zijn mooie witte wangen........;ja, ook ik mis dit alweer:)
Fijn weekend van Sonja

Bonjade zei

Prachtig die bloesemtak......ik ben eruit hoor....ik kies voor LENTE!!!
Fijn weekend
LIefs

Alle mooie dingen zei

ik ga ook voor een beetje lente binnen.. en winter buiten.. laat die sneeuw nog maar een keer komen!
groetjes
Anita
http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

Anoniem zei

Wat een mooie post over winter en lente,nou ik liever geen sneeuw maar dat komt omdat ik een pony heb,heb ook lente in huis,maar mag van mij buiten ook haha,dat komt weer omdat ik veel bolletjes heb gepoot,het is ook altijd wat eigenlijk haha,ik wens je een fijn weekend,lieve groet Joke.

Mayflower zei

Ik ben dol op de seizoenen, dus mag het van mij ook nog wel even winteren, ik haal net als jij de Lente gewoon in huis. Prachtige sneeuwfoto's heb je gemaakt en die bloesemtak.....zo mooi.
Fijn weekend.
Lieve groet, Mea

Schunsland zei

Ik ga toch ook echt voor de lente hoor.
Neeuw is aan mij niet besteed, alleen je hebt wel gelijk, wat betreft dat alle troep dan bedekt is...