Najaar

Najaar

donderdag 7 juli 2011

Weer terug

Wat was het heerlijk ,alle dagen volop zon


Een heerlijk temperatuur ,een zacht windje ,wat kan je daar toch van genieten.Heerlijk uitgerust en nieuwe energie opgedaan om straks weer lekker aan de slag te gaan.


Overal bloeide de bouganville uitbundig ,prachtig tegen het wit van muren en over rozenbogen.(zal daar misschien wel bouganvillebogen heten.)In gedachten zie je thuis ook al die bloemenpracht in je achtertuintje.Maar toen ik zaterdag bij het tuincentrum zo'n heel klein struikje voor heel veel geld zag staandacht ik het wordt toch nooit zoals daar ,dat gevoel en die beleving moet je uit je foto's halen envolgend jaar gewoon weer daar gaan genieten.
En genoten hebben we op Mallorca maar het is weer voorbij en deze week gaan we gewoon weerlekker aan de slag . A.s zaterdag alweer een markt in Oostvoorne dus mochten jullie in de buurt


kom gezellig langs. En ook daar kan ik weer van genieten.
6 opmerkingen:

Ger zei

Aan alles komt een einde...helaas,Bep,
sommige dingen zouden eeuwig mogen duren;-)

maar je hebt genoten van een zonnige vakantie, wat van de foto's afspat!!

Ja, je komt ze in veel mediterrane landen tegen de weelderige bossen en bogen met Bougainvillea,en niet vreemd natuurlijk wan het is een (sub)tropische plant.

In ons kikkerlandje zal die het nooit zó goed gaan doen,op de eerste plaats kan de Bougainvillea geen vorst verdragen en in een kuip overwinteren bij een constante temperatuur van 14 graden zonder tocht en veel licht is het nog moeilijk.
Planten die gunstig staan en hun blad daardoor behouden zullen in de volgende zomer een voorsprong hebben op hun bladloze overwinteraars die in het voorjaar helemaal niet of moeilijk zullen uitlopen.

Maar jij kan er weer even tegen na zo'n heerlijke vakantie.

Fijne dag!!
Lieve groeten,Ger

Anoniem zei

Fijn dat jullie weer helemaal herladen terug zijn gekomen van vakantie! De onze moet nog beginnen maar we houden vanaf vrijdag vakantie aan huis :)
Van een paar jaar geleden herinner ik me die bloemenpracht op Mallorca ook nog, maar het hoort inderdaad in het totaalplaatje en dat moet je bewaren in je hoofd.
Lieve groet, Sonja

Verrassend Goed! zei

Zo te zien heb je enorm genoten.Prachtige foto's van geweldig mooie bloemenpracht.
warme groet,
Marianne

Makkie zei

Wat een prachtige foto's! Lekker volgend jaar daar weer van genieten, ik denk dat het hier toch lang zo mooi niet doet.
Hartelijks

HWIT BLOGG zei

Lovely lovely pictures!
You have a beautiful blog...
Have a nice weekend!
Best wishes, Titti

~THEA~ zei

Heerlijk Bep!!

Dat was genieten! Niks voor ons koude kikkerlandje , deze planten.

Mijn allereerste vliegvakantie ging naar Mallorca,en daarna ben ik er nog heel vaak geweest! Heerlijk eiland.

Prachtige foto's.

Groetjes Thea ♥