Najaar

Najaar

zondag 11 september 2011

een beetje najaarPosted by PicasaAfscheid nemen van de zomer ,eigenlijk wil ik het ook nog wel een poosje uitstellen.Mochten we gisteren nog genieten van een warme ,zwoele zomerdag ,vandaag is het hier weer een beetje najaar.Bewolkt ,felle buien en soms behoorlijk veel wind. En dan weet je het is (bijna) herfst ,en als ik dan al die mooie ,warme kleuren zie die de natuur ons nu geeft dan is dat ook weer zo genieten .En voor mij hoort bij de herfst de lampionnetjes (physalis) de vorm ,de kleuren prachtig toch. En maak eens heel voorzichtig z'n lampionnetje open dan wacht je nog een verrassing in de vorm van zo'n mooi besje

8 opmerkingen:

Stina zei

die zijn zeker mooi om te zien,zoals de besjes die je nu ook ziet en de bottels, hoort echt bij de herfst.

gr Stina

Bonjade zei

Heerlijke beelden...vind dat frisse groen van je bellen zo mooi!
Fijne avond
Lieve groet

Lynda zei

we kunnen er niet omheen...gelukkig niet.....zo kunnen we genieten van het moois dat elk seizoen ons steeds weer te bieden heeft! Wij houden immers van variatie toch??;)

Liefs,
Lynda

Miranda zei

De herfst is inderdaad onderweg en ook al geniet ik altijd van mooie zonnige dagen de herfst heeft toch ook wel weer wat...

Fijne avond!

Anoniem zei

Deze vind ik zo leuk,ik maakte er een gaatje in en dan over een kerstboom lampjes heen,echt gaaf om te zien,jammer van de zomer,maar je doet er helaas weinig aan,gelukkig vermaak ik mij altijd wel haha,heb zoveel hobby`s,kan het niet meer buiten,ben ik binnen,ik wens je een fijne week,lieve groet Joke.

Mayflower zei

Wat een heerlijke herfstsfeer Bep. Echt een herfstplant, ik doe net als 'Musje' de lampionnetjes weleens om de kerstlampjes, staat zo leuk met Sint Maarten.
Ik heb gelukkig geen moeite met het afscheid van de zomer, ik vind de herfst ook een prachtig seizoen.
Lieve groet, Mea

Evelyne zei

Mooie kleuren echt herfst.
Maar dat heeft ook z'n charmes!lieve groet, Evelyne

Hanneke zei

Kwam helemaal toevallig op je weblog, mooie dingen maak je. De physalis heb ik ook in de tuin en er zitten nog een paar 'goede' balonnetjes aan. Morgen dus maar een aan de gang daarmee na al deze leuke inspiratie.