Najaar

Najaar

zaterdag 6 oktober 2012

Als vurige kooltjes.........Wat een heerlijke tijd is dit toch ,een overvloed aan de meest prachtige materialen in warme tinten.
Daarom maar eens een hoorn des overvloed gemaakt.
Ook al is het buiten nat en kil ,binnen brengen deze kleuren warmte.
En is het dan niet heel gezellig als de lampionnetjes opgloeien als vurige kooltjes.Warm ,gezellig en sfeervol dit is een tijd van het jaar waarin we weer binnen gaan genieten.Kerstboomlichtjes , verstopt in de lampionnetjes, hoe eenvoudig maar ook hoe sfeervol.
Ik heb de fotos in mijn workshopruimte gemaakt en daar is het lastig om een mooie  achtergrond te vinden ,maar ik wilde jullie toch even laten genieten van deze herfstdecoratie.

8 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Je hoorn is bijzonder fraai geworden, ik kan me voorstellen dat de herfst voor jou een tijd is om van te smullen met al die mooie kleuren en materialen.

Ik wens je nog een heel fijn weekend. Lieve groet, Ingrid

Fan sels zei

Prachtig bloemstuk, daar kun je vast een hele poos van genieten.
Groetjes Truus.

Petra zei

Mooie gevulde hoorn hoor, en die lampionnetjes leuk met die lichtjes heb ik ook al eens gedaan doet het erg leuk. Gezellig weekend, groetjes Petra.

It's me zei

Hij is echt mooi geworden ....heerlijk hè dit seizoen....liefs Ria ....xxxx

oma leentje zei

Prachtig helemaal herfst.
ik heb er ook eens eentje gemaakt voor op een bufet vol met broodjes die er uit kwamen rollen . Echt leuk om te doen . Maar deze is super. fijne zondag

Blomkje en Wenje zei

Hij is mooi, zeg!

Groetjes, Pietrik

Mayflower zei

Wat een prachtige Hoorn Bep en zo sfeervol met de verlichte lampionnetjes.
Fijne zondag nog en een lieve groet, Mea

Krek wak wou zei

Jaaa helemaal leuk! Ik heb in mijn herfstetagere ook kerstlampjes met lampionnetjes verwerkt (zie mijn vorige post)...gezellig!
Fijne avond en groetjes van Nicole